NOSALTRES

Pura Màgia a
la Vall de Boí

1500 METRES. 970 HABITANTS. INFINITAT DE SECRETS.

Les paraules sempre ens queden curtes.

Per molt que ho intentem, ens és difícil descriure el que es sent a l’estar asseguts a la terrassa de la Llesqueria l’Empriu. “Vine. Prova-ho. Gaudeix-ho “, responem sempre nosaltres. Tanca els ulls. Sigues conscient que estàs a més de 1500 metres en una vall de 219 km² amb menys de 1000 habitants.

Aprecia la serenitat d’un entorn gairebé incomunicat de la resta del món durant molts segles. Viu la imponent presència dels cims que s’alcen majestuosament a més de 3000 metres al teu voltant.

Els secrets que s’amaguen a les nostres centenàries construccions romàniques. Les llegendes de la gairebé mil·lenària església i Patrimoni de la Humanitat de Sant Climent de Taüll…

L’olor de la tea cremada, el foc i la música que acompanyen les “falles” i els “rantiners” serpentejant cada solstici d’estiu pels nostres cims… El xiuxiueig de la Noguera de Tor obrint-se pas entre els cims i la vall.

1500

METRES

970

HABITANTS

219

KM2

I saps què passa llavors?

Passa l’inevitable.

S’emociona l’altra persona a l’escoltar les nostres paraules, i ens emocionem encara més nosaltres! Perquè hi ha coses que et superen. La bellesa natural de la Vall de Boí et supera.

I a nosaltres, en Miquel i l’Eva, ens supera saber que som dos dels afortunats que formem part de la història d’aquest increïble lloc.

EMPRIU: LA NOSTRA VALL ÉS LA TEVA VALL

Sabíem perfectament el que volíem transmetre…

Però no trobàvem la paraula que ho definís adequadament. Volíem que el nostre local parlés de “Família”. Volíem que els nostres clients sentissin el que és “Pertànyer”.

Que sentissin el mateix que sentim nosaltres al baixar per les blanques pistes pirinenques on hem crescut.

Que sabessin el que és respirar l’aire pur que respirem nosaltres al sortir de casa cada matí. Compartir bones estones en bona companyia gaudint d’un exquisit vi de la nostra terra.

Assaborir els productes autòctons que ofereix la Vall i gaudir de la conversa i de l’espai. I sense més, immersos en aquest entorn màgic, va aparèixer el nom perfecte.

EMPRIU

“L’ús comunal de certs béns rústics com a pastures, boscos i aigües”.

Exacte! D’això es tracta! D’oferir un espai comunitari únic on tits que tots i totes tinguem i on ens sentim acollits…

Un espai on compartir la panoràmica majestuosa dels nostres cims a l’estiu i la corprenedora imatge de l’església romànica de Sant Climent de Taüll desafiant el poner del temps.

Un local de tots on gaudir d’una cuina tradicional i innovadora, popular i exòtica alhora. Un santuari gastronòmic i sensorial on paladejar tota aquesta confluència de gustos, textures, olors, colors i compassos.

EMPRIU

La teva llesqueria a Taüll.

Ens trobaràs en un dels llocs més espectaculars d’aquest planeta, davant de l’emblemàtica església de Sant Climent, al pintoresc poble de Taüll.

Som el teu punt de partida i retorn de qualsevol de les moltes activitats que podràs practicar a la Vall de Boí: bicicleta, escalada, senderisme, pesca, parapent i molt més.

Quedes convidat.
Pertany. Comparteix. Empriu!