Sambollada

Botifarra local acompanyada amb la deliciosa samfaina per la qual els nostres clients tornen una i altra vegada! Amb un rajolí d’oli d’oliva verge, de cine!

14,75

Espill

Hamburguesa vegetariana casolana. Sabors vegetals de la nostra regió preparats amb tot l’afecte del món pel nostre equip cada dia. Una explosió de colors naturals al teu plat!

15,5

Potxonet

Tomàquets orgànics, mozzarella tan suau que es desfà a la boca i un sorprenent pesto de tiges de pastanaga sobre una torrada cruixent de pa de pagès. El resultat? Una explosió de sabors super refrescants!

13,5

Canaula

Una de les estrelles de la nostra carta! Torrada de pa cruixent amb hamburgueses de vedella eco, ceba caramel·litzada, bacó i formatge fos. Espectacular!

14,75

Naia

La combinació perfecta! Sobrassada mallorquina, llom orgànic, formatge de cabra i mel local. Una autèntica celebració de sabors tradicionals en el teu paladar!

12,75

Alifara

Embotits de la terra elaborats pels grans mestres de la nostra regió seguint processos artesanals. Només ells saben produir carns tan extraordinàriament tendres i gustoses com les que tindràs al teu plat!

15,5

Canelons de bolets

Fets a casa cada dia i farcits dels exquisits bolets de la Vall de Boí. Cremosos i equilibrats, el seu sabor romandrà en el teu paladar i en els teus records!

10

CONSULTA AQUÍ LOS ALÉRGENOS

Precios expresados en euros. Todos los precios incluyen el IVA.